Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Genç TEMA Kulübü öğrencileri, danışman hocaları Dr. Öğr. Üyesi Ali Durmuş ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genç TEMA Kulübü öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversite olarak öğrenci kulüplerinin faaliyetlerini önemsediklerini belirtti ve bu konuda öğrencilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Semra Aksoylu, öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Tarih: 10/03/2020