Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleri ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliğinde 13-14 Nisan 2020 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek olan ve Üniversitemizin de paydaş konumunda olduğu İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’20) için 17 Üniversite Rektörünün katılımı ile “İKAF’20 Paydaş Üniversiteler Toplantısı” düzenlendi.

ERÜ Senato Salonu’nda gerçekleştirilen ön bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Füsun Acar da katıldı.

Toplantı ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ın açılış konuşması ile başladı.

Ardından toplantı fuar hazırlıkları ve etkinlik programı hakkında değerlendirme ve sunum ile devam etti.

Toplantı, paydaş üniversite rektörlerinin konuşmalarının ardından sona erdi.

Tarih: 10/03/2020