Kariyer Planlama Dersi Ödüllü Etkinliği- Yetenek Kapısı” öğrenciler için hazırlamış olduğumuz ödüllü etkinlikle ilgili detayları içermektedir. Öğrencileri bilgilendirmek için sizin de izlemeniz önerilmektedir.

Etkinlik çerçevesinde öğrenciler;

·         Yetenek Kapısı’na üye olacak,

·         Yetenek Kapısı’nda bir özgeçmiş ve 300 kelimeyi geçmeyecek niyet mektubu hazırlayacak,

·         6 farklı sektöre yönelik hazırlanmış olan ilanlardan kendilerine uygun olan ilanı seçecek,

·         İlana başvuru yapacaklardır.

Öğrencilerin yalnızca 1 ilana başvurması gerekmektedir. Bu nedenle, öğrencileri bu konuda bilgilendirmeniz önemlidir.

İlanlara başvuran öğrencilerin listeleri ilana başvururken belirtecekleri kariyer planlama ders koduna ve üniversitelerine göre listelenerek siz değerli akademisyenlerimizle paylaşılacaktır.

Öğrenciler etkinlik içerisinde bahsi geçen iş ilanlarına 28.12.2020 tarihinden itibaren yetenekkapisi.org adresinden ulaşabileceklerdir.

Etkinlik kapanış tarihi 15.01.2020 Cuma günüdür.

Video izlemek için tıklayınız.

Tarih: 14/01/2021