Üniversitemiz Sürekli İşçi Pozisyonlarına Başvuru Yapan ve 04/06/2020 Tarihinde Çekilen Noter Kurasında Asıl Aday Olarak Belirlenen Adaylardan; Mülakata Katılmaya Hak Kazanan Adaylar ve Süresi İçinde Başvuru Evraklarını Teslim Etmeyen/Başvurusu Uygun Bulunmayan Adaylar İle 16/06/2020 – 18/06/2020 Tarihleri Arasında Başvuru Evraklarını Teslim Etmesi Gereken Yedek Adayların Listesi

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK)

- Mülakata Katılacak Asıl Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

- Başvuru yapmayan ve Başvurusu Kabul Edilmeyen Adayların Listesi TIKLAYINIZ

Yedek adaylardan 16/06/2020 – 18/06/2020 Tarihleri Arasında Belge Teslim Edecek Aday Listesi TIKLAYINIZ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (BAYAN)

- Mülakata Katılacak Asıl Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK)

( Kuraya Tabi Olmayan Öncelikli Aday Listesi)

- Mülakata Katılacak Asıl Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ

- Başvuru yapmayan ve Başvurusu Kabul Edilmeyen Adayların Listesi TIKLAYINIZ

ÖNEM: Yedek adayların 16/06/2020 – 18/06/2020 Tarihleri Arasında aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte Kayseri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (15 Temmuz Yerleşkesi) başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

1. Başvuru dilekçesi (dilekçe için TIKLAYINIZ).
  2. Başvuru formu (başvuru formu için TIKLAYINIZ).
  3. Nüfus cüzdan fotokopisi (onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).
  4. E-devlet sistemi üzerinden alınan adli sicil kaydı.
  5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır) Özel koşul olarak en az lise mezunu diploması gerekmektedir.
  6. Fotoğraf (2 adet)
  7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi fotokopisi (e-devlet çıktısı, onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır).
  8. Özel koşul olarak istenilen özel güvenlik sertifikanın fotokopisi (onaylı yada aslı getirildiğinde onay yapılacaktır) 5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. Temel eğitim sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması ve valiliklerce verilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

NOT: Mülakat yeri ve zamanı başvuru süreci tamamlandıktan sonra www.kayseri.edu.tr sitesinde ilan edilecektir.

Tarih: 16/06/2020