Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, birim ziyaretlerine devam ediyor. İlk ziyaretini Meslek Yüksekokulu’na gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Karamustafa, ikinci ziyaretini ise Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’na yaptı. Rektör Karamustafa, burada akademik ve idari personelle tanıştı.

Safiye Çıkrıkçı Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştiren tanışma toplantısına, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu ile akademik ve idari personeller katıldı.

Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, okul hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’nin uygulama odaklı bir üniversite olduğunu söyledi.

Rektörümüz Karamustafa, “Kayseri Üniversitesi uygulama ve proje odaklı iş dünyası ile bütünleşen, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan, nitelikli insan kaynağı yetiştiren bir üniversitedir. Üniversitemiz stratejik planın oluşturulmasında arkadaşlarımız çalışmalar yapıyorlar. Bu kapsamda da meslek yüksekokullarımız son derece önem arz etmektedir” dedi.

Rektörümüz Karamustafa ayrıca Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nun laboratuvarlar ve seralarını da gezerek, görevlilerden bilgi aldı.

Video için tıklayınız

Tarih: 16/10/2018